Cafferata

Medium Bag

Pakket met afwisselend veelvoud aan grond en siervuurwerk.
€ 32.50
€ 25.00
Uitverkocht

Wild digger

Wild digger is een 9 schots siercake met harde knallen, gouden glitter, gouden wave en gouden crackling! Heel erg geschikt voor Oud en Nieuw dus! Deze cake duurt bijna een halve minuut en komt 25 meter hoog. Dit is een product uit de X-Plosion serie.
€ 9.99
€ 7.25
Uitverkocht

Black thunder cake

De Black Thunder Cake heeft 100 schots die in salvo af worden gevuurd. Ze hebben witte staarten en ongelofelijke knallen. De cake is net vernieuwd zodat hij nog harder gaat. Bijna een minuut lang kunt u met dit product de boel op zijn kop zetten. Niemand kan om het geluid heen. Dit jaar zitten er twee grote cakes van Black Thunder in het assortiment. Dit is de grote broer van de Black Thunder 25, die 25 knallen afvuurt
€ 59.99
€ 49.95

Jumping Jack

Voor degenen die de Jumping Jacks nog niet kennen: het zijn eigenlijk kleine ratelbanden van grondbloemen, in plaats van rotjes. Ze draaien en springen op de grond in felle kleuren. Elke verpakking bevat 12 matjes. Kinderen mogen dit product gebruiken samen met hun ouders.
€ 3.25
€ 2.25
Uitverkocht

Junior Puntzak

De Junior Puntzak is een samengesteld pakket. Het bestaat uit diverse soorten Party Poppers en Panda Poppers, Morning Glory, verschillende soorten sterretjes, Spanguri confettipistolen, trektouwtjes en knalerwten.
€ 12.50

Flying Bees

We hebben ze sinds vorig jaar in het assortiment zitten. Deze bijen zijn een maatje groter dan de normale, daarom heten ze ook de Flying Super Bees. Deze bijen hebben groene staarten. De bijen vliegen 5 meter omhoog. Elk doosje bevat 12 bijtjes.
€ 3.99
€ 2.95

Howling Blaster

Wat een giller, de Howling Blaster. Een extreme fluit met een ware crackling finale!
€ 4.75
€ 3.50

Ultra Mine XL

Een bizarre mine met een ongekende lucht finale! Per 50 verpakt. 
€ 24.50
Uitverkocht

Ultra Mine Bulk

Een bizarre mine met een ongekende lucht finale! Per 108 verpakt.
€ 49.99
Uitverkocht