Cafferata

Falkon

64 schots, volgens de nieuwste trend in effectten,incl zeer stabiele lanceerinrichting!
€ 36.95
Uitverkocht

Royal escape

Trendy 80 schots cake met perfecte effecten!
€ 75.95
Uitverkocht

Trio Power

Een trio van exclusieve waaiercakes met hemelsblauwe effecten en grande finale!
€ 124.95

Total Show

216 schots combibox met gouden, rode, groene, zilveren staarten, gouden en zilveren glitter, rode, zilveren, groene, paarse coconut met cracklingeffecten en glitter regen. Voor een complete vuurwerkshow
€ 199.95

Maximum combination

Grootste combibox van de Benelux. 366 schots, 25 kilo, 6 kilo kruit. Afsteekvolgorde en dubbele lonten aanwezig. Voor deze professionele box is gebruik gemaakt van de nieuwe technieken, dit resulteert in de hardste knallen, grootste effecten en nieuwe kleuren. Dit is de grootste vuurwerkshow die in de winkel verkrijgbaar is. Weergaloos!
€ 275.95

Midnight Blossum

36 schots cake, gekleurde staarten, glitter en parel effecten, harde knallen. Topper van alle 500 gram cakes
€ 39.95
€ 33.75
Uitverkocht

Detonator

24 schots vario cake met felle heldere glitter, speciale zilveren spinners en een weergaloze goud finale
€ 45.00
€ 35.75

Fabulous

25 schots zwaar kanlier siercake, maximaal gevulde tubes tot 25 gram! De effecten zijn Mysterieus maar succes is verzekerd.
€ 54.95
€ 39.95

Jumping Jack

Mini tolletjes van grondbloemen met kleureffecten.
€ 1.75
€ 1.00

3=1
Product

Crackling Balls

Ballen springen open in een magische wolk van knetters. 10 stuks in een doosje.
€ 4.50
€ 2.00

Medium Bag

Pakket met afwisselend veelvoud aan grond en siervuurwerk.
€ 32.50
€ 22.50

Big Big Bag

Bomvol sierpakket, afwisselend vuurwerk voor het hele gezin.
€ 64.95
€ 49.95

Thunder Knal Rockets

Extreem harde knalpijl. Per 6 stuks.
€ 8.75
€ 6.25

Nieuw
Product

Fire fighter

40 schots cake met helder blauwe bouquetten en zwaar geweld- totaal vernieuwd.
€ 32.50

Nieuw
Product

Topper 1

Zeer gevarieerd top assortiment met 5 cakes, 4 Fonteinen en 4 vuurpijlen. Dit alles met verschillende effecten
*
€ 54.95
€ 39.95

Nieuw
Product

Spring Wind

1x aansteken! 196 schots compound box, 2 kilo kruit, een waar spectakel met effecten zoals, gekleurde glitter, sterren en prachtige willow effecten. Ultiem!
€ 99.95

Nieuw
Product

King of Town 3500

Oversized 65 KG pallet vuurwerk met 450 schots, 9 kilo kruit. Deze box bevat de mega burst knallen en unieke effecten.
€ 649.00
€ 540.00

Rollercoaster

36 schots cake. Met veelzijdige effecten zoals Fluit, rode wave, witte glitter, blauw en rode steren en zilveren chrysantium. Super kraker!!
€ 42.95
€ 34.95

Nieuw
Product

Power Strobe

Kingsize stroboscoop licht circa 60 sec. Oogverblindend! 4 stuks in een doosje.
€ 6.75
€ 4.95

Nieuw
Product

Giant Ultra Bomb

Cracker van formaat, hardste knal van Nederland met lichtflits, bizar!
€ 4.75
€ 2.65

Nieuw

Black Nitraat 500.000

De Chinezen staken vroeger hard knalvuurwerk af om kwade geesten te verjagen. Nou, hier jaagt u ze gegarandeerd heel de wijk mee uit! Zijn de buren ook meteen blij. De Black Nitraat 500.000 is namelijk de allergrootste ratelband uit het hele assortiment. Zoals de naam al weggeeft knalt hij 500.000 keer!
€ 199.00
€ 179.95

Super Flying Bees

Supersized vliegende bijen met groene staarten. Prijs is voor 12 stuks.
€ 2.99
€ 2.00
Uitverkocht

Nieuw
Product

Galaxy

De Galaxy is een van de sierpakketen uit de X-Plosion serie. Deze goedgevulde box bevat 7 zware topcakes en 2 enkelschots mortieren. Alle cakes zijn maximaal gevuld. Ze hebben een grote burst, harde knallen, en een grootse uitwerking in de lucht. Bij dit product is een gebruiksaanwijzing geleverd. Hierin staan onder andere tips om te zorgen voor een stabiele ondergrond. Wij raden altijd aan om de aanwijzingen goed door te lezen. De video vindt u onder de afbeelding. In een tweede filmpje wordt het hele pakket afgestoken. Zo weet u precies wat u krijgt met Oud en Nieuw! 
€ 79.95

Nieuw
Product

Excalibur

De Excalibur is het tweede sierpakket uit de X-Plosion lijn. In deze doos zitten 8 zware cakes, 2 enkelschots mortieren en 4 vuurpijlen van topklasse. In dit vuurwerkpakket zitten diverse cakes met verschillende afmetingen en aantallen schots. Ze zijn maximaal gevuld, bevatten een goede stijglading en geven flinke bouquetten in de lucht. Voor het gemak zijn alle producten genummerd. Wanneer u ze in deze volgorde afsteekt, krijgt u het mooiste effect en komen de artikelen het best tot hun recht.
€ 143.95

Nieuw
Product

Sky Fighter

De Sky Fighter is een van de pijlpakket uit de beroemde X-Plosion serie. Het merk X-Plosion wordt gemaakt in een van de beste fabrieken in China. U krijgt 10 geweldige pijlen van topkwaliteit. In totaal bevat het pakket 3 bolpijlen, 4 grote pijlen en 3 middelgrote pijlen. Ze schieten tot 40 meter hoogte de lucht in. Dit is een vario assortiment. Dat wil zeggen dat iedere pijl een ander effect heeft in de lucht. Bekijk vast de video om precies te zien wat dit pakket u brengt.
€ 57.95
Uitverkocht

Nieuw
Product

Sky Pirat

Het Sky Pirat Pijlpakket bevat maar liefst 24 loeiharde pijlen. In dit pakket zit een diversiteit aan vuurpijlen van verschillende formaten en uitwerkingen in de lucht. De Sky pirat is de grote broer van de Sky Fighter. Dit artikel bevat 8 grote pijlen, 7 middelgrote pijlen, 3 kleine pijlen en 6 bolpijlen. Ze komen tot wel 40 meter hoog. In de video onder de afbeelding kunt u alvast precies zien wat er allemaal in dit pakket zit.
€ 66.95

Nieuw
Product

Prisma Sparklers

Prisma Sparklers is een fontein met verschillende helere kleuren en een lange tijdsduur. De fontein begint met gouden vonken, gaat over in crackling sterren en schiet rode parels in het rond. Hij komt ongeveer 4 meter hoog en duurt bijna 2 minuten. Kijk voor meer aanbod van de X-Plosion serie op de merkenpagina bovenaan. Natuurlijk kunt u ook zelf zien wat dit product precies doet. Onder de afbeelding vindt u een video waarin de fontein afgestoken wordt
€ 8.95

Nieuw
Product

Wild digger

Wild digger is een 9 schots siercake met harde knallen, gouden glitter, gouden wave en gouden crackling! Heel erg geschikt voor Oud en Nieuw dus! Deze cake duurt bijna een halve minuut en komt 25 meter hoog. Dit is een product uit de X-Plosion serie.
€ 7.95

Nieuw
Product

Light express

Light Express is een siercake met 18 schoten. Uit deze dikke cake komt onder andere een heldere goudregen, crackling, witte glitter en een knallende finale. De effecten duren ruim een halve minuut en komen ongeveer 25 meter hoog. Dit is wederom een product uit de X-Plosion collectie. Bekijk het volledige aanbod op de merkenpagina van X-Plosion. Deze vindt u bovenaan de pagina bij het kopje 'Merken'
€ 11.75

Nieuw
Product

Nightmare

De Nightmare is een 25 schots waaiercake met veel siermines en kometen, verschillende stijghoogtes, crackling stars en crackling rain. Zoals bij elke waaiercake het geval is, komt deze het best tot zijn recht wanneer u in de volle breedte van de cake gaat staan. De effecten vullen dan de gehele lucht. De shots in deze cake komen 25 meter hoog en duren ongeveer een halve minuut. Onder de afbeelding staat een video waarin de cake afgestoken wordt, zo weet u precies wat u krijgt
€ 15.95

Nieuw
Product

Celebration cracker 360 schots

Wie kent hem niet van vroeger? De ratelband! Deze is van het merk Mad-Dog, heeft 360 schoten en duurt een minuut. Voor een klein prijsje altijd de moeite waard!
€ 5.85
€ 4.40

Nieuw
Product

Celebration cracker 720 schots

Ratelbanden worden ieder jaar ontzettend veel afgestoken. In ons assortiment hebben we dan ook verschillende knalmatten opgenomen. Dit is de Celebration Cracker die 720 schoten heeft.
€ 11.50
€ 8.45

Nieuw
Product

Black Widow

20 originele black widows, maximaal afgevuld. Speciale papier constructie voor schellere en extreme knallen
€ 6.99
€ 4.95

Nieuw
Product

Black celebration cracker 10.000

De Black Celebration Cracker 10.000 is een maximaal gevulde ratelband met 10.000 schots. Hij zal door de hele straat te horen zijn en duurt ruim een minuut. Natuurlijk zit er ook een gigantisch harde eindbom aan deze knalmat! Deze Black Celebration Cracker is een van de ratelbanden van het merk Black Thunder
€ 24.95
€ 18.25

Nieuw
Product

Black celebration cracker 30.000

De Black Celebration Cracker 30.000 is een maximaal gevulde ratelband met een megaharde eindknal. Dit is een van de grootste ratelbanden in ons assortiment. Je zou echt bijna een raterrupsband kunnen noemen! Ons vaste knalmerk Black Thunder heeft nog veel meer producten. Klik op de menupagina 'merken' om alles bij elkaar op een pagina te zien. We hebben nog twee grotere ratelmatten in ons assortiment zitten.
€ 49.95
€ 37.50

Nieuw
Product

Black thunder cake

De Black Thunder Cake heeft 100 schots die in salvo af worden gevuurd. Ze hebben witte staarten en ongelofelijke knallen. De cake is net vernieuwd zodat hij nog harder gaat. Bijna een minuut lang kunt u met dit product de boel op zijn kop zetten. Niemand kan om het geluid heen. Dit jaar zitten er twee grote cakes van Black Thunder in het assortiment. Dit is de grote broer van de Black Thunder 25, die 25 knallen afvuurt
€ 54.99
€ 39.95

Happiness

Dit is zo'n product dat iedereen wel kent. Het is een vrolijke, knetterende en fluitende fontein met veel kleur. Van de Happiness zitten er altijd vier samen in een doosje. Ze duren elk ongeveer 20 seconden en komen 2 meter hoog. En dat voor een klein prijsje!
€ 2.99
€ 1.60

Pijlpakket red devil

Het Red Devil pijlenpakket bevat 12 vuurpijlen met verschillende duivelse effecten. Het pakket kunt u voor het klein prijsje zo meenemen. Ook dit is een product van vuurpijlenmerk Rockies.
€ 9.95
€ 6.50

Nieuw
Product

Black Cracker

Voor de liefhebbers van recht voor z'n raap geknal en grondvuurwerk is er de Black Cracker. Dit is niet zomaar een rotje! Door de nieuwe samenstelling geeft hij een nog dikker geluid. Dit is de grootste doos kanonslagen in het assortiment. Er zitten maar liefst 200 stuks in een verpakking. Daarmee komt u Oudjaar wel door.
€ 4.99
€ 2.99

Nieuw
Product

Full Loaded

1 x aansteken! 154 schots compound box, 2 kg kruit gevuld met vario tubes extreme knallen enorme boeketten en natuurlijk effecten die nog nooit eerder zijn vertoond !
€ 189.95

Nieuw
Product

Black celebration cracker 100.000

Dit is een van de rollen die nou echt indruk maakt. Het is een ratelband met 100.000 schoten die de hele straat over galmen. Natuurlijk is ook dit weer een van de producten van Black Thunder.
€ 79.95
€ 59.95

Nieuw
Product

Black thunder rocket

De Black Thunder Rocket scheert weg uit de pijlenstandaard zodra u hem aansteekt. Het is een bizarre knalpijl met lichtflits. Hij geeft een rood effect, met glitter en crackling. De Black Thunder Rocket komt ongeveer 35 meter hoog. Black Thunder is bekend om zijn knalvuurwerk met iets extra's. Knallen staat voorop, maar er mag ook wat te zien zijn, vinden ze.
€ 6.95
€ 3.95

Topper

4 cakes 3 fonteinen en vuurpijlen van top kwaliteit.
€ 39.95
€ 29.95

Shising Cracker

XXL kanonslagen met maximaal toegestaande knal. Per 200 stuks
*
€ 4.99
€ 2.89

* Actieproduct, dit product wordt niet meegerekend voor de voorverkoopacties.